Het stappenplan

We streven naar eenvoud en transparantie bij het ontwikkelen van de app. Hierdoor kunt U zich als klant volledig richten op de inhoud en de specifieke huisstijl en niet op de projectontwikkeling als zodanig.

Het stappen-plan :

1. Concept bespreking, 

Samen met één van onze ontwerpers of app consultants, ontwikkelen we een basis schema van alle wensen en behoeften waaraan uw app moet voldoen. Als de schets is goedgekeurd geeft U ons de grafische richtlijnen voor het ontwerp van de app.

2. Ontwerp,

De basisapplicatie wordt aangepast aan een geschikt ontwerp met betrekking tot uw bedrijfsprofiel, en de doelstellingen voor mobiel ontwerp van de Apple-, Google- en Windows-richtlijnen. Zodra het ontwerp is geïmplementeerd, download U onze demo app op uw smartphone en U kunt de verdere ontwikkeling van uw app op de voet volgen. Na goedkeuring van het ontwerp wordt de content aan de app toegevoerd.

3. Content,

In deze fase wordt alle content aan de app toegevoegd van informatie tot afbeeldingen aan toe. Als dit gebeurd is wordt de app in alle facetten getest op functionaliteit. Na onze goedkeuring op de eindcontrole  kunt U de app via onze demo-app testen. Bij uw goedkeuring van de app zal deze aangeboden worden bij de verschillende app-stores.

4. Distributie,

Zodra de app alle relevante informatie bevat en de definitieve goedkeuring heeft gekregen beginnen we aan het publiceren van de app. We uploaden de app in de App-store, bij Google-play, en in de Windows-phone store en we creëren de nodige graphics, iconen en informatie die nodig is voor elke store. Zodra de app is goedgekeurd, krijgt U bericht van elke store. Nu is de app klaar voor gebruik.

5. Onderhoud,

Het onderhoud kan geheel of gedeeltelijk door Uzelf uitgevoerd worden. Het regelmatig aanpassen van content of afbeeldingen, het versturen van de push-berichten, het bekijken van de statistieken en regelmatige updates kunt U allemaal zelf onderhouden via het CMS-systeem achter uw app. Zo kunt U constant uw app evalueren en verbeteren.

6. Ondersteuning, 

Wij ondersteunen U bij de lancering van uw app zowel on-, als offline zodat U app zo snel mogelijk een zo groot mogelijk bereik heeft. Dit doen wij met een eigen app-site met de mooiste screenshots van de app en een QR-code zodat iedereen de app direct kan downloaden.

Onze extra service bestaat uit het lanceren van mobiele marketing campagnes, met behulp van push-berichten, locatie targeting en gebruikersprofielen.