Over ons

Binnenkort volstrekt elke Google-zoekopdracht zich via mobiele telefoons. In 2016 overtreffen het aantal mobiele zoekopdrachten de desktop gebaseerde zoekopdrachten ruimschoots. Smartphones en tablets hebben de communicatie tussen mensen en hoe we naar informatie zoeken totaal veranderd. Google waardeert recentelijk zoekopdrachten naar apps op een gelijkwaardige manier als zoeken naar websites.

Cristiani-apps : 

Cristiani-apps is een onderdeel van de Cristiani’s Marketing Group, in het leven geroepen met de ambitie om mobiele apps beschikbaar te maken voor iedereen de zich mobiel wil profileren. Door ons vereenvoudigde- en transparante  ontwikkelingsproces kunnen we de apps, mobiele websites en responsive webdesign tegen scherpe vaste prijzen aanbieden inclusief het publiceren en beheren van uw applicatie. Onze extra service bestaat uit het lanceren van mobiele marketing campagnes, met behulp van push-berichten, locatie targeting en gebruikersprofielen.

Onze missie :

Cristiani-apps is toegewijd aan het aanbieden van de meest up-to-date, easy-to-use toepassingen in de digitale wereld. De soliditeit van ons klant-relatie-model, evenals het leveren van rendabele digitale oplossingen en krachtige interactieve sales- en marketing campagnes, vertegenwoordigt de kern van onze overtuigingen.

Onze visie :

Sluit uw bedrijf aan bij de mobiele wereld

De mobiele revolutie is hier en nu. Doordat smartphones en tablets een constante verbinding hebben, is het belangrijk om te weten, hoe je als bedrijf je klanten op een totaal nieuwe manier kunt “teasen” zowel in de fysieke als digitale wereld. De smartphone is de ” Life-afstandsbediening” geworden en als de gebruiker informatie opvraagt , zal deze meteen ter beschikking moeten zijn.

Ons business-concept : 

Onze diensten maken het mogelijk voor alle bedrijven en organisaties, dat zij ongeacht het budget hun klanten mobiele informatie kunnen aanbieden.

Neem contact met ons op voor een uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden.